Amelia Henderson Bagi Hint Sudah Berp|sah Dengan Aedy Ashraf

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai perkongsian pelakon Aedy Ashrafdi Twitter seolah patah hati sekaligus menjadi tanda tanya mengenai status hubungan cintanya dengan, Amelia Henderson.

Perkongsian Aeday itu seakan memberi bayangan hubungan mereka berdua sedang mengalami masalah atau mungkin sudah putus di tengah jalan.

Terbaru, Amelia pula dilihat memuat naik perkongsian seolah memberi bayangan hubungan cintanya dengan Aedy sudah berakhir.

Menerusi satu perkongsian di Twitter, Amelia berkata dia sudah cuba melakukan yang terbaik namun akhirnya dilukai. Dalam satu entri lain, Amelia mendedahkan dia sudah penat untuk terus berpura-pura.

Bagaimanapun, perkongsiannya itu tidak ditujukan kepada mana-mana pihak. Status Amelia itu mendapat pelbagai reaksi daripada peminat yang memberikan kata-kata semangat buat aktres itu.

Terdahulu, perkongsian Aedy menjadi perhatian ramai, malah ada netizen yang perasan kedua-dua mereka sudah saling tidak mengikuti satu sama lain di akaun Instagram.

Sebelum ini, Aedy Ashraf membuat kejutan apabila melamar pelakon Amelia Henderson sebagai kekasih di depan khalayak ramai pada Mac lalu.

Saling Unfollow Di IG, Aedy Ashraf & Amelia Henderson Putus Cinta?

Pasti ramai tahu pada Mac lalu, pelakon Aedy Ashraf membuat kejutan apabila melamar pelakon Amelia Henderson di depan khalayak ramai.

Bagaimanapun, perkongsian Aedy di Twitter seolah patah hati sekaligus menjadi tanda tanya mengenai status hubungan cintanya dengan kekasihnya itu.

Perkongsian Aeday itu seakan memberi bayangan hubungan mereka berdua sedang mengalami masalah atau mungkin sudah putus di tengah jalan.

“Mungkin betul kata mereka, sesetengah orang hanya ditakdirkan untuk berada dalam hidup sebagai kenangan,” tulisnya.

Status dimuat naik oleh Aedy itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang yang tertanya-tanya mengenai status hubungan mereka.

Malah, ada yang perasan kedua-dua mereka sudah saling tidak mengikuti satu sama lain di akaun Instagram.

Dalam pada itu, ramai yang meluahkan rasa kecewa jika benar hubungan mereka betul-betul sudah berakhir serta berharap mereka masih boleh berkawan biarpun sudah berpisah.

Dua Tahun Menunggu, Aedy Ashraf Buat Kejutan Melamar Amelia Henderson


Tiada angin tiada ribut, pelakon Aedy Ashraf membuat kejutan apabila melamar pelakon Amelia Henderson di depan pentas ketika menjayakan Absolut Food Festival 2022 di Bukit Jalil, Kuala Lumpur malam tadi.

Aksi romantis aktor berusia 29 tahun itu dirakam oleh peminat dan pengunjung yang hadir dan tular di aplikasi TikTok.

Menerusi video itu, Aedy dilihat melutut kononnya berpura-pura mengikat tali kasut sebelum melamar Amelia.

“Amelia Henderson, would you be my girlfriend? (Sudikah awak menjadi teman wanita saya?),” katanya.

Tidak mengambil masa panjang, Amelia menjawab ‘yes’ sebagai tanda setuju sambil disambut sorakan orang ramai sekaligus membuatkan aktor berkenaan teruja berlari gembira.

Dalam video tersebut, Aedy juga memberitahu menunggu dua tahun untuk melamar aktres kacukan India-Scotland itu.

Terdahulu, kisah percintaan mereka mula menjadi perbualan peminat semenjak bergandingan dalam drama Kisah Cinta Kita yang bersiaran pada November tahun lalu.

sumber: rotikaya

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*