Puteri Sarah Keluar Makan Dgn Ibu Syamsul Yusof Dan Ini Ayat ‘Sentap’ Ibu Syamsul Dan Netizen Boleh Agak Ia Ditujukan Kepada Ira Kazar

Kemelut rumah tangga yang dihadapi aktr.es cantik, Puteri Sarah Liya.na dengan pengarah filem tersohor, Syamsul Yusof bukan lagi rahsia.

Meskipun rumah tangga dilanda badai, Puteri Sarah mendeda.hkan bahawa keluarga mentua iaitu ibu ba.pa kepada Syamsul Yusof sentiasa memberi sokongan kepadanya.

Perkongsian ibu mentua Puteri Sarah

Sebelum ini, ibu kepada Syamsul Yusof iaitu Datin Fatimah Ismail pern.ah membuka mulut mengenai situasi hubungan Syamsul dan Puteri Sarah.

Malah Datin Fatimah juga pernah menasihati individu yang menj.adi pengganggu kebahagiaan rumah tangga mereka agar bertaubat.

Tidak terhenti di siti, Datin Fatimah ada memuat naik foto ana.k dan menantunya bersama cucu di saat mengecap kebahagiaan dengan berlatar belakangkan lagu yang agak sedih daripada Opi.ck berjudul ‘Cahaya Hati’.

Menerusi perkongsian terbaharu Datin Fatimah Ismail di Instagram, di.a telah berkongsi gambarnya sedang makan tengah hari bersama menantunya, Puteri Sarah.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah kapsyen yang ditu.lis oleh Datin Fatimah dengan memberitahu bahawa Puteri Sarah adalah isteri kepada anak lelakinya, Syamsul Yusof.

“Lunch bersama menantu saya, isteri Syamsul Yusof, Alhamdulillah” – Ibu Syamsul Yusof

Menjengah ke ruang.an komen, Puteri Sarah turut membalas hantaran yang dibuat oleh Datin Fatimah dengan menyatakan rasa sayang terhadap ibu mentuanya itu.

Meskipun Datin Fatimah tidak meny.ebut nama mana-mana individu namun kebanyakan netizen membuat andaian bahawa kapsyen tersebut ditujukan kepada ‘orang ketiga’ yang menjadi pengganggu hubungan Syamsul dan Puteri Sarah.

Dikait dengan Syamsul Yusof, Ira Kazar akui masih 'single' - Malaysiapost

Tidak terhenti di situ, rata-rata netiz.en memuji keaka.raban antara Puteri Sarah dan keluarga me.ntuanya bahkan neti.zwn berharap agar hubungan baik antara mereka akan berkekalan dan bahagia selama-lamanya.

Komen netizen

Sumber: Datin Fatimah Ismail via awattsheikh

 

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*