Gadis 14 Tahun Disantau Sampai Lumpuh Angkara Dapat Nombor 1 Di Sekolah

Bila bercakap tentang si.hir, sering kali perkara tersebut terjadi kepada golon.gan dewasa, namun berbeza untuk seorang gadis yang terpaksa berdepan dengan ujian yang cukup berat selepas disant.au pada usia 14 tahun.

Tidur 30 minit sehari

Menerusi satu perkongsian video di Facebook milik Pratiwi Noviyanthi, Irma, 14 tahun terpaksa mengharungi dugaan disantau yang menyebabkan kesi.hatannya mula merosot sehingga lu.mpuh sepenuhnya sekitar tahun lalu.

Pada awalnya, Irma kerap kali berulang-alik ke pusat perubatan kerana meng.adu badannya merasa kurang selesa dan keperitan, namun perkara tersebut tidak menimbulkan apa-apa syak wasangka kedua ibu bapanya.

Kemudian, keadaan badan Irma tidak beransur pulih, dan mereka membuat kep.utusan untuk berjumpa dengan pe.rawat Islam
yang memakl.umkan kepada mereka tentang kisah yang sebenar.

Akibat santa.u yang dihantar kepada Irma, badannya mula menjadi h.itam, dan rambut mula gugur sehi.ngga botak, dan Irma cuma boleh tidur selama 30 minit setiap hari.

Rakan iri dapat nombor 1

Selepas disia.sat tentang asal usul santau yang dihantar, mereka mendapati bahawa santau tersebut dihantar rakan sekelas yang sebelum ini nombor 1 dalam pelajaran selama 6 tahun berturut-turut, namun rekod tersebut dipecahkan Irma.

Asbab iri hati, individu berkenaan mengha.ntar santau kepada Irma yang kini telah merosakkan hampir 100% kehidupannya.

Irma dalam perkongsian video tersebut dilihat gagal menahan sebak memikirkan mengapa rakannya tergamak menganiaya dirinya.

Saya tak ada salah apa pun. Kenapa awak buat saya sampai macam ini? Saya nak jadi cantik macam dulu.

Berkat diruqyah seorang perawat Islam, keadaan Irma kini beransur pulih berbanding sebelum ini, termasuk tidak lagi berasa panas apabila mendengar ayat Al-Quran.

sumber: ohbulan

KENALI SANTAU

Santau

Santau merupakan istilah bangsa mela.yu sebagai sih.ir yang dihantar daripada seseorang melalui peran.taraan jin dan bo.moh serta dukun. Berbeza dengan sihir atau gangguan biasa, santau boleh memudaratkan pesakit sehingga menyeba.bkan penya.kit fizikal seperti kan.ser, gas.trik, geli.sah, kemu.rungan dan sebagainya.

Jin Santau juga merupakan jin. yang mempunyai kek.uatan yang luar biasa dan kedudu.kannya hanya di baw.ah Ifrit. Jin San.tau juga sangat licik sehingga banyak per.awat tidak dapat me.ngenal pasti bahawa itu merupakan peny.akit sa.ntau. Ada juga kes-kes di mana pesakit ingin datang ke Pusat Rawatan Islam Darul Kahfi, tetapi Jin Sa.ntau mem.bawanya ke tempat yang lain dan menutup mata pes.akit dengan sihirnya.

Kebanyakkan pesa.kit san.tau yang pernah mendapatkan rawa.tan di pusat peru.batan islam lain dan menghab.iskan wang berp.uluh ribu tidak pulih kerana bukan semua pera.wat boleh melawan kek.uatan Jin Santau.

Selain kekuatan dan kelici.kannya, Jin Santau juga mempunyai bala tentera.nya yang tersendiri da.ripada golongan jin. Bala tentera Jin Santau ini lah yang akan biasanya membuat kerja bagi pihak Jin Santau. Apabila di’sca.n’ oleh perawat biasa, akan kelihatan seperti sihir jin biasa.

Kerana itulah pesa.kit tidak sembuh-sembuh.

Jika tiada pela.nggan yang meminta perkhid.matan, Bomoh Sant.au masih perlu melep.askan Jin Santau se.tiap 6 bulan bagi memas.tikan Jin Santau mendapat maka.nan yang secukupnya. Kerana itulah masih ramai yang terke.na santau walaupun tiada m.usuh..

sumber: darulkahfi

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*