Sedang Galak Layan Dangdvt Majlis Kahwin, Sekumpulan Makcik Jatuh Dalam Parit Selepas Lantai Runtuh

Keasyikan beberapa wanita di In.d0n3sia men0nton persembahan nyanyian dang.dut di sebuah majlis perkahwinan ber tukar satu mimpi ng3ri selepas lantai kayu tempat mereka duduk run tuh sebelum ter jatuh ke dalam sebuah long kang besar.

Vide0 ter sebut dik0ngsi F4kta.Ind0 di laman Insta.gram dan rata rata n3tizen turut ter hibur serta kasihan dengan nasib yang menimpa mereka. Difaham kan ketika in.siden tersebut berlaku, wanita wanita ber.kenaan begitu asyik men0nton persembahan nyanyian dang.dut di atas pentas kayu sebelum berlaku.nya kejadian yang tidak di.ingini.

Ber.cerita lebih lanjut, khemah yang menvtupi pentas ber kenaan didir.kan di atas longkang besar yang di tutupi dengan lantai kayu. Menerusi vide0 yang di.kongsi, dapat dilihat keadaan begitu kec0h dan m4n.gsa ketika itu menjerit menyebab.kan para tetamu yang lain mengerumuni kawasan berkenaan.

VIDEO

Susulan dari pada itu, ter.dapat tetamu yang cuba mem.bantu mereka dengan menghulurkan tangan bagi meng.eluarkan dari longkang berkenaan. Difahamkan, kejadian ter.sebut dipercayai berlaku di Cibe.reng, Jaw4.Barat. Menjengah ke ruangan k0men, rata rata netizen turut ter hibur dengan nasib yang menimpa wanita wanita ter sebut.

Kesian.Logik saja, kayu macam tu mana boleh tahan muatan sebanyak itu.Akan di.ingat seumur hidup.

Sumber:Fakta.Ind0 Via OB via awattsheikh

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Ko.men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Pa.ge Kami Di Ba.wah Artikel ni.

PER.HATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggungjawab langsung ke atas k0men komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang me.narik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*