Siti Jamumall Tampil Beritahu Cerita Sebenar Selepas Diserangg Dgn Influencer Puteri Sari

Bermacam drama dan lakonan yang kita dapat tengok dekat aplikasi Tik.Tok. Ada yang gurauan semata-mata tetapi sesetengah netizen menggunakan aplikasi itu untuk tularkan sesuatu perkara.

Namun, video yang tular baru-baru ini membuatkan beberapa netizen mempersoalkan sama ada ia benar atau hanya lakonan untuk mendapat p.ublisiti.

Menerusi sebuah video di TikTok, dua wanita telah merakamkan detik di mana mereka meny.erang seorang fo.under kerana did.akwa memberikan duit p.alsu.

Pada mulanya f.ounder wanita itu terpinga-pinga dan terkejut apabila tiba-tiba didatangi dua wanita berkenaan. Dia kemudian naik angin selepas dit.engking dan tercetus p.erang mulut antara mereka.

F.ounder itu juga turut dilihat memegang selonggok duit dan campak kepada dua wanita berkenaan sebelum men.endang wang yang telah jatuh ke lantai.

Ada yang tidak percaya dan menganggap ia hanyalah salah satu m.arketing s.trategy namun sesetengah dilihat seolah-olah percaya dan berpihak kepadanya.

Oleh kerana menjadi topik yang hangat dibincangkan oleh warganet, ramai yang mempersoalkan sama ada video terbabit hanya sekadar g.imik ataupun ma.rketing.

Sedar akan kec.aman yang diterima setelah video terbabit menjadi tular di platfrom berkenaan, usahawan yang didakwa telah perd.aya gadis TikTokers cuba untuk membuktikan wang yang diberi tidak p.alsu.

Aku akan buktikan duit kami tak p.alsu. Kitaorang hidup bukan dengan duit p.alsu.

Bagi membuktikan duit itu asli, beliau telah membayar barang dapur orang lain di sebuah pasar raya dengan menggunakan wang tunai yang diletakkan dalam satu bekas.

Sebelum ini, seorang Tik.Tokers terkenal telah menyedari wang RM 10,000 yang diterima dalam bentuk wang kertas oleh seorang usahawan itu berkemungkinan besar adalah p.alsu.

 

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*