Tergamak Pengasuh Ini Lemp4ngAnak Org Sebab DiaMunt4h. LepasReportPolis Buat, Ini Alasan Dari Pengasuh Kenapa Dia Jadi B4ran

Seorang bayi malang berumur 8 bulan ditam par di bahagian pipi sehingga meninggalkan kesan oleh pengasuhnya dipercayai kerana sering mun tah ketika berada di bawah jagaannya.

Seorang pengguna Facebook, Nurul Fatin Nabilah telah berkongsikan sebuah hantaran tentang bayi rakan karibnya yang ditam par oleh seorang pengasuh sehingga meninggalkan kesan di pipi.

Katanya, pengasuh tersebut geram akan bayi itu yang sering mun tah.

Fatin turut mendakwa bayi berusia hampir 8 bulan itu bukan satu-satunya mangsa kepada pengasuh itu, malah 5 kanak-kanak asuhan lain juga menjadi mangsa pengasuh tersebut yang menetap di Pangsapuri Sri Penara, Bandar Sri Permaisuri, Cheras.

Lebih 5 orang mak budak yang lari dari hantar mengasuh kat dia. Sebab tiap kali anak balik rumah mesti ada kesan cubit.

Tambah Fatin lagi, laporan polis telahpun dibuat dan pengasuh tersebut memberikan alasan yang dia masih belum makan ubat tekanan darah tinggi, menyebabkan dia menjadi baran dan menampar bayi tersebut.

Selepas laporan dibuat, Fatin memuatnaik satu lagi hantaran mendakwa pengasuh tersebut menyuruh ibu kepada bayi yang ditam par itu untuk menarik semula laporannya, atas alasan anak ditam par itu perkara biasa yang tidak perlu dibesar-besarkan.

Ujar Fatin lagi, pengasuh tersebut telah mengancam untuk mendakwa mereka di mahkamah kerana telah mencemarkan namanya dan kini ibu kepada bayi tersebut sedang mencari seorang peguam untuk mewakilinya.

Sumber: Nurul Fatin Nabilah via OhBulan

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*