(Video) Lelaki Ini Buang Telefon Lama Awek Dia Sebab Selalu Rosak Dan Belikan Iphone. Netizen Mula Tinggal Komen Tidak Puas Hati

Sejak dari pand3mik cov1d ini bermula dan semua negara termasuk Malaysia menjalankan perintah berkurung, gajet menjadi teman istimewa untuk semua orang.

Duduk rumah berkurung tanpa gajet pasti boleh buat anda gelisah. Ini yang harus kita terima pada waktu sekarang dimana gajet seperti telefon bimbit adalah keperluan dan bukan kehendak.

Gajet seperti telefon bimbit ada dengan bermacam macam jenis model. Ada yang murah dan ada yang mahal betul sehingga hampir menyamai dengan harga sebiji motorsikal.

Antara gajet yang popular adalah iPhone. Walaupun kita selalu dengar rakyat susah dan tiada duit tetapi di saat pelancaran model terbaru iphone anda pasti akan dapat lihat ramai orang sanggup beratur walaupun harga dia seperti tidak masuk akal.

Buang Telefon Lama Teman Wanita Dikecam

Satu video yang telah tular di laman sosial Tiktok telah masuk ke laman sosial Facebook.

Video tersebut menunjukkan seorang lelaki yang munkin teman lelaki kepada gadis ini telah membuat video berkenaan telefon bimbit gadis itu selalu rosak.

Sebelum video oitu menunjukkan bagaimana dia menghadiahkan sebuah telefon iPhone baru yang dibeli dari kedai Apple, lelaki tersebut telah membuat sesuatu yang sehingga netizen kecam.

Di dalam klip tersebut kelihatan lelaki tersebut mencampak keluar telefon lama teman wanita dia di jalan raya.

Netizen meninggalkan komen bahawa lelaki tersebut tidak ada sifat syukur. Telefon bimbit yang lama boleh diberikan kepada orang lain daripada dibuang begitu saja.

Netizen keluar kenyataan bagaimana zaman pand3mik ini ada keluarga yang terpaksa mengikat perut untuk membeli telefon untuk anak anak belajar secara online (PDPR) tetapi lelaki ini selamber buang macam itu sahaja.

Video:

Komen Netizen:

“Daripada kau baling baik kau bgi org yg memerlukan . Makin tua pun bodo bak kata p ramleee”

“Baling atas rumput mmg xpecahh derr… Lps off rekod,mesti pi ambik balik kannnnnnn.. Patutnya kna tnjuk baling atas tat dan lenyek hp tu.. Baruu puas ati sikit bila tg vdeo.”

“Buang nikmat n rezeki mcmtu je…tunggu la,bukan mendoakan…tp ada ujian UTK kamu..sebab aku dulu mcmtu..pengajaran KPD semua”

Artikel : AwatttSyeikhh Network

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*