Gadis Yang Buat Nama PU Amin Panas Tampil Minta Maaf Dan Dia Ada Minta Sesuatu Pada PU Amin

Baru-baru ini tular mengenai isu seorang pendakwah bebas iaitu PU Amin yang telah dirakamkan bersama wanita seksi ketika dijemput menghadiri sebuah acara.

Dakwa PU Amin, dia hanya dijemput bagi membaca doa dan niatnya ketika itu hanya untuk menyebarkan dakwah dengan cara turun padang.

‘Saya sudah minta dia padamkan foto ‘

Menurut kenyataan PU Amin di Facebooknya, dia telah menyeru kepada wanita berkenaan untuk memadam foto bersamanya yang dimuat naik di Instagram agar tidak menimbulkan apa-apa isu lagi berkaitan dengan majlis berkenaan.

Saya sudah minta dia padamkan foto tersebut sejak semalam tetapi masih tiada sebarang tindakan dilakukannya.

PU Amin mengatakan kehadiran ke majlis berkenaan merupakan peluang untuk menyampaikan dakwah secara berhadapan, namun dia mengetahui kesan fitnahnya besar.

PU Amin juga memohon maaf andai perbuatannya mengambil gambar itu merupakan satu perkara yang memalukan serta mengaibkan.

‘Niat panggil PU untuk meriahkan suasana’

Dia juga mengatakan bahawa selepas berbuka, dia terus menunaikan solat Maghrib dan bergegas pulang kerana bertugas di masjid berdekatan.

Walau bagaimanapun, di Instagram Story, Nadira telah memohon maaf mengenai foto yang tular tersebut di media sosial yang berpunca daripadanya.

Maaf atas fitnah. Niat panggil PU untuk meriahkan suasana tak sangka viral.

Permohonan maaf secara terbuka

Menerusi satu posting yang telah di muat naik oleh Nadira sendiri, dia memohon maaf atas foto yang dimuat naik oleh dirinya dan foto berkenaan telah dipadam bagi menghormati PU Amin.

Saya dengan rendah hati ingin memohon maaf kepada PU Amin kerana tercalit dengan dengan isu ini. Saya akui kesilapan saya.

MAHU JEMPUT PU AMIN DATANG LAGI SEKALI

Nadira juga berterima kasih kepada PU Amin kerana sempat memberi tazkirah kepada tetamu yang hadir ketika majlis berkenaan serta dia juga menjemput PU Amin untuk memberi tazkirah di pejabatnya juga.

Sumber : nadiraisaac via Oh Bulan

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*