Suami Ini Cerita Apa Yang Terjadi Selepas Isteri Dia Call Bagitahu Ada Masalah Dalam Pasaraya Giant (Video)

#Gambar pasaraya diatas hanya sekadar hiasan

Kehidupan suami isteri semua sedia maklum haruslah bertolak ansur. Kadang kadang suami perlu bersabar dengan karenah isteri dan juga sebaliknya.

Video Berada Di Bawah

Selalu kan dengar suami beli beras. Maknanya suami adalah ketua keluarga untuk menyara semua keperluan. Tetapi jika isteri berkemampuan tidak salah rasanya untuk bantu sikit sikit.

Satu video dimuat naik oleh @faridalong dan dimuat naik semula oleh Siakap keli telah mendapat perhatian netizen.

Video menunjukkan seorang lelaki bergelar suami sedang menunggu isterinya ke pasaraya untuk membeli tisu.

Lelaki tersebut mula menceritakan apa yang terjadi selepas menunggu lama isteri membeli tisu.

Tiba tiba isteri dia menghubungi dan memberitahu ada sedikit masalah di kaunter pasaraya Giant.

Rupa rupanya bukan masalah sebenarnya, isteri dia rupanya telah bershopping sakan dan paling lucu apabila barang yang nak dibeli iaitu tisu tidak dibelinya. Hehe!

Video tersebut mendapat 1400 perkongsian dan 1000 lebih komen selepas sejam dimuat naik. Video tersebut mendapat pelbagai respond dari netizen yang beranggapan perkara ini lucu.

Jom tonton video di bawah:

KOMEN NETIZEN:

“Bertabah bro,aq slalu kene….paling latest baru ni pergi eco shop katanya nak beli tong sampah kecik…oleh kerana duit dlm dompet besar kita bg la kad dkt dia utk byr and kita tgu dlm kereta…last2 dpt la 2-3 plastik barang..sbb alasan segan nak byr 1 brg je pakai kad”

“Suara dia, loghat dia, gaya dia. Sebijik AC Mizal. Adik dia ke? Pape pon, tahniah. X ramai suami yg setia nunggu bini pi shopping eco. Laki aku pon setakat ngantar je. Pastu dia pi kedai mamak sebelah eco, dia ngeteh. Sempat gak pekena roti kosong 2 keping. Aku jugak yg kluar eco kebuluran. Eh, tumpang ngeteh la jap”

“X semua secara detail isteri ingat brg kat dapur ms nk beli kadang2 masuk je pasaraya lihat itu ini br mari teringat…satu lg suami klu jenis x faham dan x nk faham apa yg habis apa yg kurang kat dapur mcm ni lh jdnya..mcm sy klu benda dh tahan 2 hr..sy terus je beli mcm mana x panjang bil x kn nk luar setiap hari”

Artikel By: AwattSyeikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

SALIN SEMULA TIDAK DIBENARKAN

Be the first to comment on "Suami Ini Cerita Apa Yang Terjadi Selepas Isteri Dia Call Bagitahu Ada Masalah Dalam Pasaraya Giant (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*