Innallilah, Salah Seorang Kru Mael Totey The Movie Meniinggal Dunia. Ada Satu Ayat Arwah Kepada Syahmi Yang Dia Tidak Boleh Lupa Hingga Sekarang

Selebriti media sosial popular di YouTube, Syahmi Syazli memaklumkan salah seorang kru Mael Totey The Movie yang dikenali sebagai Abang Ricky telah kembali ke Rahmatullah.

Syahmi berkata, dia difahamkan arwah pengsan di sebuah set penggambaran semalam sebelum disahkan meninggal dunia.

“Saya dapat berita seorang kru Mael Totey The Movie, Abang Ricky (grip) telah kembali ke dunia abadi.

“Pengsan di set penggambaran tadi (semalam),” katanya.

Syahmi berkongsi berita tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, Syahmi memuat naik beberapa keping kenangan gambar arwah ketika bersama-sama menjayakan Mael Totey The Movie.

Syahmi yang juga pengarah filem Mael Totey The Movie yang mendapat kejayaan besar di Astro First itu turut berkongsi kata-kata Abang Ricky yang yakin dengan masa depan filem tersebut.

KATA KATA ARW4H KEPADA SYAHMI SAZLI

“Saya ingat lagi kata-kata dia bersama Abang @nazirahmad08 , “kalau dekat set dah happening macam ni, kita sebagai orang lama dapat rasa filem Mael Totey akan meletop”. Lebih kurang macam tu.

“Tak sempat nak jumpa meraikan kejayaan sama-sama. Mohon doa semua semoga Allah ampunkan arwah dan dipermudahkan urusan di negeri abadi,” pintanya.

Syahmi Sazli kecewa ada yang mengaku tonton 'Mael Totey The Movie' cara haram! - “Kasihanlah kru dan pelakon istimewa yang bekerja dari 8 pagi sampai 12 malam” - Hiburan | mStar

Filem Mael Totey The Movie kini masih lagi ditayangkan di saluran Astro First untuk melanggan sila ke saluran 480.

Anda juga boleh strim filem tersebut di Astro Go atau On Demand. Dengan hanya RM15, penonton boleh menonton selama 48 jam (2 hari) secara berulang-ulang.

Sumber : GEMPAK

Be the first to comment on "Innallilah, Salah Seorang Kru Mael Totey The Movie Meniinggal Dunia. Ada Satu Ayat Arwah Kepada Syahmi Yang Dia Tidak Boleh Lupa Hingga Sekarang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*