Kerana Ditinggalkan Kekasih, Dia Nekad Nak Berubah. Wajah Terbaru Dia Pasti Buat Bekas Teman Lelaki Dia Menyesal

Hanoi: Keinginan tampil cantik selepas dikecewakan teman lelaki mendorong seorang gadis di Vietnam melakukan pembedahan plastik pada bahagian wajahnya.

Oddity Central melaporkan percubaan Nguyen Tuong Vy, 21, melakukan transformasi itu tidak sia-sia apabila hasilnya memuaskan dan jelas ketara perubahan pada wajahnya berbanding sebelum ini.

Malah, kisah dan gambar Tuong Vy selepas menjalani pembedahan juga tular di laman sosial hingga mendapat perhatian warganet.

Menurut Tuong Vy, dia sudah meminta izin terlebih dulu dengan ibunya sebelum melakukan pembedahan itu.

“Saya berterus-terang dengan ibu mengenai keinginan melakukan pembedahan pada wajah kerana tiada keyakinan diri disebabkan penampilan.

“Ibu tidak membantah, sebaliknya sanggup membayar kos keseluruhan selain membawa saya ke klinik dan sokongannya membuatkan saya rasa bersyukur,” katanya.

Difahamkan, Tuong Vy yang berasal dari daerah Dak Dak pernah menjalin hubungan dengan seorang pemuda yang tampan.

PERBEZAAN wajah Tuong Vy sebelum dan selepas menjalani pembedahan plastik. FOTO Agensi

Pemuda itu pernah membawa Tuong Vy ke satu majlis dan memperkenalkan dengan rakannya.

Namun, hubungan mereka terputus tidak lama selepas itu apabila pemuda berkenaan menjauhkan diri dari Tuong Vy kerana dikutuk rakannya yang mengatakan mereka tidak sepadan.

Lebih menyedihkan apabila Tuong Vy bertemu bekas teman lelakinya itu dengan wanita cantik tidak lama kemudian.

Tag: Nguyen Tuong Vy - Gadis Cantik Bungkam Eks Pacar dan Teman-temannya  Setelah Diputusin, Dipuji Netizen: Makasih Mantan - Tribun Manado

“Sudah empat tahun saya tidak bertemu dengan bekas teman lelaki tetapi dia masih mengikuti saya di laman sosial.

“Saya pernah menyalahkannya sebelum ini atas apa yang berlaku tetapi kini sedar akan melakukan perkara sama jika berada di tempatnya.

“Dia beri motivasi untuk saya berubah dan memperbaiki diri,” katanya

Sejak berusia 19 tahun iaitu sebaik tamat sekolah menengah, Tuong Vy melakukan transformasi menerusi pembedahan plastik untuk pembentukan semula hidung, pipi, dagu dan beberapa bahagian lain.

Ramai yang memuji kejelitaannya tetapi ada juga mengecam Tuong Vy.

Be the first to comment on "Kerana Ditinggalkan Kekasih, Dia Nekad Nak Berubah. Wajah Terbaru Dia Pasti Buat Bekas Teman Lelaki Dia Menyesal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*