Baru Niat Nak Masuk Hutan Berkhemah Sekali Barang Yang Dipesan Pada Sale 11.11 Muat Kepala Je

Demam sempena jualan hebat 11.11 baru sahaja berlangsung, menyaksikan ramai daripada kita yang tidak melepaskan peluang untuk turut berbelanja.

Namun kita haruslah berhati-hati membuat pembelian, dibimbangi tertipu pula seperti apa yang menimpa pemuda dari Thailand ini.

Baru-baru ini, seorang lelaki di Thailand telah membeli khemah semasa jualan 11.11 dan bercadang nak gunakan khemah tu untuk pergi camp!ng dengan teman wanitanya, lap0r Sin Chew Daily.

Tapi, bila khemah yang dibelinya sampai, ia tak seperti yang dibayangkan. Mana taknya, khemah yang sampai tu kecil dan hanya muat kepala dia sorang je. Ad0h nang!ssss

Lelaki ini berkata bila dia dapat bungkusan dia terkej0t yang khemah tu sangat kecil dan tertanya-tanya adakah silap dia beli tapi tak tengok dulu? Sebab khemah yang sampai ni, macam untuk anj!ng atau kucing je.

Ini khemah yang saya pesan. Ingatkan bolehlah tidur dengan teman wanita saya tapi bila sampai, memang lain betul dari yang diharapkan.”

P0sting lelaki ini telah mendapat sambutan dari net!zen dan ada yang memujuk lelaki ini dengan berkata “at least dapatlah rehatkan kepala dalam khemah tu“. Alahai kesiannya…

 

Tips: Pastikan bila nak beli barang online tu, ch3ck dulu size, lepastu tengok review. Kalau tak buat benda-benda ni, nasiblah kalau barang sampai tu tak sama dengan harapan korang.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Media Asia

Sumber : Lobak Merah / ERA BARU

Be the first to comment on "Baru Niat Nak Masuk Hutan Berkhemah Sekali Barang Yang Dipesan Pada Sale 11.11 Muat Kepala Je"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*