Penampilan Terbaru Neelofa Buat Ibu Neelofa Menangis

Neelofa adalah satu nama yang dikenali bukan sahaja dalam malah di luar negara. Dengan cara beliau membuat perniagaan dan wajah yang cantik sudah pasti nama Neelofa dikenali orang ramai.

Baru baru ini Neelofa telah memuat naik beberapa keping foto dimana beliau telah berniqab atau dengan erti kata lain menutup kesemuanya kecuali mata sahaja.

Adakah ini penghijrahan terbaru Neelofa?

Datin Noor Kartini Noor Mohamed ada memuat naik sepotonh video pendek yang nyata mencuri perhatian wargamaya

“MashaAllah, mashaAllah Ya Allah aku tiada ungkapan untuk ku ucapkan syukur dgn karuniamu mengamanatkanku bidadari yang terindah untuk ku, yang bnyk mengajarku, yang menjadi inspirasiku.

“Ya Allah syukur atas hidayah untuknya yg kau kurnia kan dan ku mohon kurniakan hidayah yg terbaik untuk ku , seluruh keluarga ku dan seluruh umat manusia.. amiiin.

“Love you bidadariku @neelofa #anakluarbiasa,” tulisnya ibu Neelofa

Video yang berdurasi kurang 20 saat itu merakamkan dirinya yang mendakap dan mengucup Neelofa yang dilihat tampil mengenakan niqab dan tudung serba putih.

Neelofa turut kongsikan moment (Video) dari ibu nya dan muat naik ke Instagram Story Neelofa sendiri.

Rata rata netizen ucap syukur Alhamdullilah dengan perubahan terbaru Neelofa. Walaupun hanya nampak mata ramai juga netizen cakap Neelofa nampak lebih cantik.

Semoga Neelofa terus berniqab dan semoga dipermudahkan untuk beliau.

Cantikkan Neelofa ..

Artikel By : AwatttSyeikhh Network

Be the first to comment on "Penampilan Terbaru Neelofa Buat Ibu Neelofa Menangis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*