Pemilik Restoren Dedahkan Rakaman Dari Sudut Lain Kejadian Founder Produk Disimbahh Air Ketika Sedang LIVE

Marketing atau benar benar terjadi kejadian ini? Anda baca dan nilaikan sendiri.

Tular di media sosial satu video LIVE dimana seorang founder produk yang digelar EEIN telah disimbah dengan air dan dikasari ketika dia sedang buat LIVE di kedai makan.

Video tersebut menjadi tular dalam tempoh yang singkat. Siapa yang mengikuti LIVE tersebut pasti terkejut dengan kejadian tersebut.

Namun , mengikut k0men yang teIah ditinggaIkan oleh salah seorang ntlzen , dia dikatakan geIak dan bercakap terlalu kuat didaIam kedai tersebut sehingga menggangu orang lain. Dia juga dikatakan menggunakan kata-kata yang tidak eI0k semasa Iive tersebut.

LELAKI YANG SIMBAH AIR TAMPIL BERI PENJELASAN

Lelaki bernama Ridhuan Wan adalah yang telah menyimbah air kepada founder tersebut. Dia membuat satu video penjelasan untuk memberitahu sebab kenapa dia buat demikian.

Dia beritahu bahawa sebelum kejadian simbah air, dia telah pun menegur EEIN beberapa kali untuk menjaga adab dan hormat pada pelanggan lain di dalam kedai tetapi teguran dia tidak diendahkan.

Justeru itu dia telah ambil keputusan untuk terus menegur dengan cara kasar. Jom dengar penjelasan penuh dia.

“Dgr sbelum nk kecam” – Ridhuan Wan

Restoren Tersebut Dedahkan Apa Sebenar Terjadi

Pemilik restoren NASI DAGING SEMPOI telah muat naik rakaman sebenar apa yang terjadi sebelum Founder tersebut disiram air minuman ketika sedang buat LIVE.

Jika dilihat pada rakaman lelaki tersebut telah pun menegur founder itu tetapi teguran itu tidak diendahkan. Oleh kerana itu kemungkinan besar lelaki itu telah hilang sabar dan ambil keputusan untuk terus menyiram founder eein dengan air minuman serta menarik founder sehingga jatuh dari kerusi.

Rakaman Dari Pihak Restoren

“Assalammualaikum sis mintak maaf kepada custermer NASI DAGING SEMPOI yg berada dalam kejadiaan disini siang hari tadi .. sis sebagai owner berharap benda sebergini tidak akan terjadi lagi di kedai sis ….hormat lah sikit orng lain dan sis sebagai owner .. harap korang boleh settle cara baik2 k…kerana mulut badan binasa!!”

Pemilik restoren juga harap perkara ini dapat diselesaikan secara aman. Beliau berulang kali memohon maaf kepada pelanggan lain berada di dalam restoren tersebut ketika kejadian itu berlaku.

FOUNDER DIMINTA BUAT LAPORAN POLIS TERUS

Rata rata netizen menyuruh founder EEIN untuk terus buat laporan polis kerana telah dikasari. Founder EEIN juga telah memuat naik satu status malam tadi jelaskan dari sebelah dia sendiri.

Yang tidak ada kena mengena jangan la dok mmndai tambah tu ini , batu api sana sini mengeruhkan lagi keadaan , saya pun mgaku salah , mgkin xramai org blh terima cara penyampaian yg sy cuba smpaikan , nk ajar org cara jana INCOME , cuba korang di tempat sy ketika Live tu , TIDAKKAH ? anda mmprtahankan IBU anda yg sedang dipersoalkan? “Mak engkau tak malu ka?” , mcm mana kau tahu mak aku malu? , prnh jmpa tnya Mak aku depan-depan Ka?

 

Jadi setelah anda melihat semuanya adakah ini benar benar berlaku atau hanya sekadar marketing? Bincangkan ..

Artikel By: AwatttSyeikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Pemilik Restoren Dedahkan Rakaman Dari Sudut Lain Kejadian Founder Produk Disimbahh Air Ketika Sedang LIVE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*