Isteri Suruh Suami Pakai Baju Warna PINK Ketika Berniaga. Sebab Sebenar Didedahkan

Peranan isteri sememangnya sangat penting dalam menjadi ‘tulang belakang’ kepada suami.

Isteri juga menjadi pemangkin semangat dalam apa jua yang dilakukan oleh suami.

Kiriman yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter, ihalimasrar, memperlihatkan sokongannya kepada suami yang mencari rezeki dengan menjual sate.

Lebih menarik, dia ‘memaksa’ suaminya memakai baju berwarna merah jambu bagi menarik perhatian pelanggan.

“Goodluck suamiku jual satay . Aku suruh dia pakai baju pink. Biar dari jauh orang dah nampak. Kau tahu jela warna dia tak berapa terang. Kang malam orang tak nampak. Siapa nak beli satay gemok gebu boleh beli kat Masjid Taman U. Gerenti tak menyesal “

Strateginya itu mencuit hati warganet dan kebanyakan dari mereka mendoakan agar pasangan tersebut sentiasa dimurahkan rezeki.

BILA ISTERI SUPPORT SUAMI BERNIAGA

MARKETING ‘POWER’

Semoga pasangan suami isteri ini dimurahkan rezeki

Sumber: ihalimasrar

Kredit : Siakap Keli

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

Be the first to comment on "Isteri Suruh Suami Pakai Baju Warna PINK Ketika Berniaga. Sebab Sebenar Didedahkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*