Almy Nadia Tidak Boleh Tahan Sabar Lagi Dan Akhirnya Kemarahan Dia Meletus

Pelakon Datin Almy Nadia meluahkan rasa kesal dengan sikap nak netizen yang sentiasa mencari kesalahan orang lain.

Almy meluahkan isi hatinya menerusi posting di akaun Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Almy, lebih sekiranya mereka tidak mengikuti perkembangan diri dan keluarganya jika tujuan mereka hanya untuk memberikan kecaman dan komen-komen negatif.

“Yang Ampa Ni Ahli Syurga Sangat, Tak Suka Tok Sah Lah Follow Kami Faham!”- Almy Nadia Kena Kecam Tanpa Sebab

“Lama pendam perasaan tapi hari ini kami tak boleh tahan terpaksa luah bagi hampa semua baca bagi habis. Saja lah habaq mai.

“Sapa-sapa yang dok rasa tak suka kami, tok sah la nak follow kami,faham!!

“Lepas tu hampa masuk dalam IG kami, hampa dok komen kat kami serupa hampa penghuni syurga, agak-agak hampa rasa gelak kami ka, muka kami ka, apa sahaja yang melibatkan kami yang membuatkan hampa cemuih?

“Baik hampa tok sah dok nak like, tok sah hampa nak tambah dosa di bulan posa ni faham, lama betoi kami dok perati hampa tau.

“Lama betoi kami dok bagi muka kat hampa yang dok mai masuk IG kami lepas tu hampa dok komen serupa hampa ni good good pulak.

“Lama kami tahan tapi hari ini tak tahan hampa. Takpa kami saja la nak luah agar hati kami lega sikit, yang hampa ni ahli syurga sangat toksah mai IG kami tau.

“Kami tak ada elok lagu mana hampa mau tau, kami jadi diri kami saja. Kami takmau bila nak boh gambaq atau video ka kami kena dok jadi orang lain.

“Kami tak suka lagu tu sebab kami rasa ini IG kami, jadi kami tak buleh jadi orang lain, serba tak kena pulak kami kat mata hampa hampa yang bajet good good ni.

“Maaf buat sapa-sapa yang dok kena block ngan kami, habaq awai-awai sebab apa kami block sebab kami takmau cari dosa nak baca komen tak elok dan nanti syaitonnn nirogim dok hasut kamu balaihh laa komen tu balaih laa, dr kami nak cari dosa baik kami block.

“Dan akhir kata bulan bulan posa ni jangan cari dosa, bukan setakat bulan posa ja, bulan-bulan lain pun sama toksah cari dosa naaa.

“Laki kami selalu pesan, toksah dok baca, jangan dok reply, depa tak betoi hg pun nak jadi tak betoi?Depa meroyan sawan hg pun nak ikut sama?

“Jadi hg jangan dok nak layan, jadi kami pun malaih layan tapi ni terpaksa la tulis supaya hampa faham,” tulisnya.

Sumber : GEMPAK

Be the first to comment on "Almy Nadia Tidak Boleh Tahan Sabar Lagi Dan Akhirnya Kemarahan Dia Meletus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*