Siti Rohayu Dedahkan Apa Terjadi Di Rumah Waktu Dia Di Pejabat Agama Akibat Tangkapan Khalwat. Segalanya Terbongkar Dalam Interview Ini

Heboh di media sosial tentang seorang isteri yang ditangkap khalwat bersama seorang lelaki bukan mahram yang ketika itu suami dia juga berada di rumah.

Video Penuh Berada Di Bawah Artikel

Siti Rohayu adalah nama yang tidak asing lagi. Bukan kerana beliau seorang selebriti tetapi kerana beliau seorang isteri mithali menjaga suami yang kurang upaya akibat kemal4ngan yang agak teruk.

Siti Rohayu yang menjaga makan minum dan semua tentang suami beliau. Satu kesabaran yang amat tinggi kerana bukan mudah untuk menjaga seorang yang kurang upaya.

Ditangkap Khalwat

Siti Rohayu elah dif1tnah berkha1wat bersama adik angkatnya di dalam rumah sedangkan suami wanita tersebut ada bersama.Begitulah kisah yang dimuat naik oleh seorang penguna facebook yang bernama Siti Rohayu.

Isu terbabit telah menjadi perhatian dalam kalangan warganet selepas wanita terbabit mend4kwa dit4han atas tuduh4n berkha1wat dengan seorang lelaki di rumahnya di daerah Besut.

Wanita terbabit mend4kwa ditduh berkha1wat dengan lelaki yang mengaku ahli keluarga sedangkan ketika kejadian terdapat suami dan kakaknya serta empat kanak-kanak termasuk dua anaknya.

Bagi menjelaskan kekel1ruan yang berlaku,Ketua Pegawai Penguat Kuasa Syariah JHEAT Mohd Adnan Abdullah berkata, pihaknya sedia maklum dengan status dibuat m4ngsa di Facebook dan mengesahkan melakukan s3rbuan jam 11.20 malam.

Katanya, s3rbuan dilakukan hasil adu4n dan ris1kan terdapat seorang lelaki yang kerap keluar masuk di rumah berkenaan.

“Ketika s3rbuan, terdapat lapan orang termasuk empat kanak-kanak di dalam rumah berkenaan dan kita men4han dua wanita yang juga pasangan adik-beradik dan seorang lelaki yang did4kwa adik angkat kepada dua beradik itu,” katanya ketika dihubungi tempoh hari.

Katanya, pihaknya melakukan s3rbuan berdasarkan prosedur operasi standard (SOP) JHEAT sendiri dan pen4hanan itu dilakukan dengan mengambil kira pelbagai faktor.

Jadi Apa Sebenar Yang Terjadi?

Satu temuramah esklusif telah dibuat oleh Youtuber bernama Ijoy Mushiro. Beliau memuat naik rakaman temuramah itu semalam dan telah mendapat jumlah tontonan melebihi 110 ribu tidak sampai 24 jam.

Di dalam temuramah tersebut Siti Rohayu memperjelaskan apa terjadi ketika malam dia ditangkap. Dia juga ceritakan hubungan dia dengan keluarga mertua dimana memang agak menyedihkan.

Yang ramai tidak tahu adalah apa yang terjadi waktu Siti Rohayu, kakak dan 2 anak buahnya di bawa ke Pejabat Agama.

Hampir 2 tahun keluarga mertua tidak melawat suaminya walaupun rumah hanya dalam lingkungan jalan kaki tetapi di dalam musim PKP (tengah malam) satu keluarga boleh sampai ke rumah dia dan kebetulan Siti Rohayu berada di Pejabat Agama.

Jom tengok video penuh (Segala Persoalan Akan Terjawab)

Pelbagai reaksi daripada netizen selepas video ini dimuat naik. Di dalam Facebook Siti Rohayu, beliau telah membuang pautan link Youtube tersebut daripada Facebook.

Ramai yang meminta supaya Ijoy Mushiro dapat menemuramah keluarga mertua pula dan dapatkan penjelasan mereka tentang apa yang terjadi sebenarnya.

Semoga semua ini dapat diselesaikan dengan aman sempena bulan Ramadan.

Artikel By: Viddy Media

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*