“Paling sikit 200 orang abg nak hantar ke Umrah tahun 2020 ni”- Aliff Syukri

Sebelum ini, usahawan terkenal Datuk Seri Aliff Syukri ada berkongsikan rakaman video menemani isterinya, Datin Seri Nur Shahida untuk sesi imbasan anak kelimanya.

Menerusi perkongsian itu, Aliff juga berniat untuk membawa jemaah ke tanah suci bagi menunaikan umrah dan hal itu membuatkan ramai mendoakan niat baik usahawan ini.

View this post on Instagram

. . Melayan wife abang untuk berjumpa dengan doktor sebelum bersalin pada bulan ini… walaupun abang sibuk tapi abang yakin memori ini abang akan kenang sampai bila bila.. sebab tu abang buat video dan nama simpan dekat YouTube tv Telajak laris… . . Ya Allah ya Tuhanku kau permudahkan lah segala usahaku pada tahun ini … dan murahkanlah rezeki aku tahun ini.. Allah menduga saya dengan kehilangan abah saya😥dan Allah berikan hadiah anak yang bakal lahir ke dunia ini yang tak disangka… abang sengaja tidak mahu tahu apakah jantina anak abang kali ini..sbb abg dah byk anak… abg dah ada segalanya .. suit bukan keutamaan abg.. Misi dan visi abang untuk perniagaan abang @as.legacymalaysia Nak menggunakan duit dan jangan abang ke jalan Allah dan nak jadikan semua orang yang bersama abang berjaya dan juga kaya sebab tahun depan abang berniat nak hantar lebih daripada 30 orang ke 100 seorang ke umrah..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

 

Terbaru, Aliff menerusi Instagram mengatakan ia bukan gimik dan berkata paling sedikit 200 orang dan usahawan ini mahu menghantar ke Tanah Suci Makkah bagi menunaikan umrah pada tahun 2020.

 

“Paling sikit 200 orang abg nak hantar ke Umrah tahun 2020 ni… Yes ini bukan gimik, alhamdulillah selepas mesyuarat agung abg dgn rakan bisnis abg, sasaran jualan utk syarikat @as.legacymalaysia abg target 2 kali ganda…” tulisnya.

Diruangan komen, perkongsian usahawan ini membuatkan rata-rata netizen mendoakan yang agar dia dimurahkan rezeki.

Pasangan usahawan ini telah berkahwin pada 2007 dan dikurniakan empat orang anak serta menjaga seorang anak angkat.

 

Kredit: Datuk Seri Aliff Syukri / HCL

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Be the first to comment on "“Paling sikit 200 orang abg nak hantar ke Umrah tahun 2020 ni”- Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*