Boss Susu patut jadi contoh penaja yang bagus. Tak perlu terkinja-kinja dan giIa mic

Telah pun berlabuh tirai Geg4r Vaganza yang mengundang segala kejvtan. Tapi tak dapat dinafikan untuk musim Geg4r Vaganza kali ini aura dia memang lain macam. Itu dinyatakan sendiri oleh pengacara program tersebut Jihan Muse. Jihan berkata sebelum bermulanya musim GV kali ini, beliau agak risau kerana t4kut sekiranya peminat akan mula bosan. Tetapi nyata sekali sangkaannya meIeset.

Malah untuk musim kali ini, Geg4r Vagnza bagaikan fen0mena baik dari segi peserta dan juga para penaja. Untuk musim kali ini penaja utama adalah Farm Fresh, di mana Boss Susu atau nama sebenar Azmi Zainal turut menyerIah dan mendapat perhatian.

Karakter beliau yang nampak lebih bersahaja dan relax menarik minat para penonton. Beliau juga dengan baik hati telah menambah satu segmen untuk berkongsi rezeki dengan artis-artis veteran yang semakin dilupakan. Pesanan-pesanan yang diberikan semasa mempromosikan produk susunya juga selalu membuat penonton terhibur. Tidak perlu terlalu terkinja-kinja untuk menarik perhatian, tetapi boss susu tetap mendapat tempat pada para netizen umumnya.

Ia memang strategi yang sangat bagus dan sihat untuk produk Farm Fresh miliknya. Siapa sangka, beliau yang dahulunya hanya berniaga di pasar malam penuh hin4an yang diterima, sekarang sudah berada di pentas besar Geg4r Vaganza. Menurut encik Azmi, beliau tidak menoIak kemungkinan untuk menaja rancangan Geg4r Vaganza pada tahun yang akan datang.

Tahniah. Kalau boleh tahun depan taja lagi gv. Dan bawa masuk kumpulan st ing Axl dinamik ke baru lah mantap

Tahniah boss susu Azmi Zainal…

lepas ni akan merindui la suara boss susu lg…moga terus sukses dan menaja rancangan lain pulak nti..

Ada satu lagi pemenang tapi tak di umum

Bos susu Azmi Zainal sudah memenangi hati penonton…

“ini barulah susu segar” menjadi ikutan anak2 kecil…yang baru petah bercakap

Semoga perniagaan beliau akan terus maju dan akan terus berkongsi rezeki pada yang memerlukan. Semestinya kita akan merindui pantun-pantun yang selalu beliau berikan semasa di konsert GV dahulu.

Buah cempedak di luar pagar,

Ini barulah susu segarrrr.

Video :

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Be the first to comment on "Boss Susu patut jadi contoh penaja yang bagus. Tak perlu terkinja-kinja dan giIa mic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*